Algemene voorwaarden
koning.jpg

Henk de Koning, penningmeester
E-mail: Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spam bots, u heeft Javascript nodig om het te bekijken

 

 

 Algemene Voorwaarden De Zeven Muzen per 1 september 2015

Aanmelden en annuleren van deelneming aan een activiteit moet gebeuren via het desbetreffende formulier van de Stichting De Zeven Muzen. Alle formulieren zijn te vinden op deze website.

De inschrijving voor een activiteit geldt voor alle lessen die binnen een semester (voorjaar of najaar) worden gegeven.
Bij annulering van een aanmelding voor een activiteit binnen 10 dagen vóór de aanvangsdatum is het volledige cursusbedrag verschuldigd.

Activiteiten kunnen alleen plaatsvinden als ten minste het minimum aantal deelnemers zich heeft ingeschreven. Als dit niet het geval is, dan kan er overleg worden gepleegd met de aspirant deelnemers en de docent(e). Mogelijk kan de activiteit dan toch doorgang vinden tegen een aangepast tarief.
Bij onvoldoende belangstelling behoudt het bestuur zich het recht voor de geplande activiteit te annuleren. Vooruitbetaalde cursusgelden zullen dan worden gerestitueerd.

De locatie en de data van de activiteiten zijn vermeld onder voorbehoud van eventueel noodzakelijke wijzigingen.

De tarieven voor deelneming aan een activiteit worden als bedrag ineens gefactureerd en zijn bij vooruitbetaling verschuldigd door overmaking op onze bankrekening, nummer NL50 RABO 0375 0133 77.

Alle tarieven zijn vermeld inclusief BTW. Deze tarieven zijn geldig tot 1 september 2016.
De Zeven Muzen behoudt zich wel het recht voor de prijzen tussentijds aan te passen indien hiertoe een bijzondere aanleiding is ontstaan, bijvoorbeeld ingeval de BTW in de loop van het seizoen wordt verhoogd.

Zevenhuizen, 1 augustus 2015

Henk de Koning, penningmeester
Tel. 0180-632224